Hjälp Lions hjälpa lokalt

2 comments on “Hjälp Lions hjälpa lokalt
  1. Kommunikationsgruppen skriver:

Tack till alla som deltog i Föreningarnas dag från Lionsklubbarna i Piteå.
    Ingvar Ellnestam pratade om Lions för ett antal intresserade lyssnare i parken.
    Lions var också representerade på Västra Kajen under den dagen 19 augusti.
    Tack alla kommuninvånare för det bidrag som ni gav till Lions barnfond Hjärtat.
    Det är en lokal fond som delat ut mer än 2 miljoner under den tid fonden verkat.
    Syftet med fonden är att dela ut medel till sjuka och funktions nedsatta barn och ungdomar i Piteå kommun.
    Tack att du deltog i det fina jobbet, Allan Isaksson, Östen Häggström, Jan Landin, Leif Boström och representant från kommunikationsgruppen.
    Men framför allt, alla som gav oss pengar till fonden, det blev 2121 kr Varenda krona som ni gav kommer att gå till behövande. Stort tack än en gång.

2. Ulf Lundkvist skriver:

ENSAM JULGRAN SÖKER KLAPPAR
    Lions Piteå-Öjebyn har fått det hedervärda uppdraget att förmedla julklapparna till, behövande barn inom kommunen, som Pite Havsbad samlar in på Pite Havsbad fram tom den 17 december. Vill du läsa mer?se bifogad länk.
    VG dela med dina vänner, så skall vi göra vårt bästa för att så många som möjligt, av behövande barn, skall få en minnesvärd jul.