Loppishelg gav mersmak

Öppningsdags. Staffan Bergström (i mitten) tillsammans med Ulf Åström (t v) Stig Olsson och Karl-Erik Hedlund.

Äntligen! Efter strikta restriktioner i spåren av covidpandemin, tog Lionsklubbarna i Piteå ett gemensamt beslut att återigen öppna portarna för loppis.
– Ett ögonblick vi längtat efter i flera månader, ja faktiskt längre, menade nöjda företrädare för de två Lionsklubbarna inför ”nystarten”.

Fyndvagn
Nystarten på loppis genomfördes dagarna 13-14 november i Munksund Folkets Hus. Lokalen medgav dock endast ett mindre urval av loppisobjekt.

Visa inlägg

Presidenten blickar tillbaka – och ser framåt

Verksamhetsåret 2020-2021 präglades inledningsvis av oro och jämmerdal för att senare övergå till hopp och möjligheter. Oron har präglats av den världsomspännande pandemin och Folkhälsomyndighetens restriktioner, vilket begränsat hjälporganisationernas möjligheter att genomföra traditionella aktiviteter och hjälpinsatser.

Visa inlägg

Julen står för dörren hos Lions

Från vänster ser vi Ulf Lundkvist, Tommy Sundqvist, Annika Sandberg Sparbanken Nord och Torgny Wikström.

Knappt har sommaren övergått i höst och redan nu planeras det för fullt för julen hos den ideellt arbetande aktivitetsgruppen på Lions i Piteå och Öjebyn. Varje år anordnas nämligen en rad olika aktiviteter för behövande familjer i kommunen. I år kommer både julklappar och jultallrik att delas ut.

Hämtning av möbler

Lions Piteå/Öjebyn

På grund av Coronaviruset (covid-19)

Ställer vi  in all hämtning av

möbler m.m

Från och med 2020 03 20 tills vidare.