Gåva Behövande i Piteå Kommun

Bidrag till behövande i Piteå Kommun fv Lena Henriksson Lion,Sussanne Karlsson Piteå Kommun, Anita Grankvst Piteå Kommun, Tommy Sundkvist Lion med var ochså KG Näsström Lion

Loppmarknad 2020

PÅ grund av Coronasmittan är

Lions Loppmarknad som var planerad

att vara i april 2020 flyttad till

den 29-30 augusti 2020

Hämtning av möbler

Lions Piteå/Öjebyn

På grund av Coronaviruset (covid-19)

Ställer vi  in all hämtning av

möbler m.m

Från och med 2020 03 20 tills vidare.

Barnfonder ger med Hjärtat

Visa inlägg

Hjälp Lions fylla julklappssäcken med klappar till behövande barn

Lion Julmarknad Småstaden

Gratisbad Piteå Havsbad

Julmarknad Lions Barnfond Hjärtat

Tack för Lionloppis

Visa inlägg

Klang och jubelföreställning för loppisjubileum!

På annat sätt kan inte Lions stora loppmarknad 2019 beskrivas. Det blev pengarekord och publiksuccé, till stor glädje för de två Lionsklubbarna i Piteå.

I år var kön av köpsugna besökare närmast ofattbar lång. Tusentals förväntansfulla stormade in genom porten, precis på klockslaget 10.00 och började vandra runt i lokalen i jakten på ett eller flera fynd. Och fynd fanns det gott om. Köplusten var också på topp. När de två dagarna summerades innehöll penningpåsen närmare en halv miljon kronor, eller för att vara mera exakt: 487 000 kronor. Imponerande, minst sagt! Siktet är att passera halvmiljonen nästa år.

Imponerande arbetsinsats
Imponerande är också den gemensamma arbetsinsatsen från de två Lionsklubbarna. För att ro detta gigantiska evenemang i hamn, har 140 medlemmar tillsammans bidragit med drygt 3 000 arbetstimmar fördelade på tio dagar.

– Utöver detta har vi naturligtvis jobbat åtskilliga timmar med insamling under resten av året, understryker Leif Boström, en av de två loppisgeneralerna.

100 in – 100 ut
Hundra kronor in och hundra kronor ut, vilket är målet med Lions ambitiösa verksamhet, innebär att betydande penningströmmar kan fördelas på olika slags hjälpbehov ute i samhället. Det handlar om behov som ständigt finns närvarande: lokalt, nationellt och internationellt.

Lions loppmarknad är en av de insatser som genomförs under hela året; inte minst handlar det om att öka styrkan för de uppskattade hjälpinsatser som sker på det lokala planet.