Dragning Loppmarknadslotteri 2018

Lions -Villaägarna

Villaägarna och Lionsklubbarna

satsar på samarbete

Eftersom vi har samma värdegrunder,känns det faktiskt bra att kunna
utveckla samarbete.Det tycker Ulf Lundkvist,engagerad i kommunikations-
gruppen i Lions Piteå/Öjebyn en av två livskrafiga Lionsklubbar i Piteå.

Lions tydliga budskap ut till  såväl medlemmar som allmänhet är 100  kronor

in 100 kronor ut.Det innebär att av hela den summa pengar som på olika vägar

samlas in,går oavkortat till ett flertal angelägna  hjälpinsatser;lokalt,nationellt

och internationellt.

-Jag vill nog påstå att detta är smått unikt,vilket också bidrar till att

yttterligare bekräfta Lions  som ett starkt varumärke,menar Ulf Lundkvist.

Lokala arbetsinsatser

För att bredda Lionsklubbarnas mångsidiga arbete på det lokala planet,har klubbarna inlett ett

samarbete med Villägarna i Piteå,ern livskraftig organisationmefd  idag cirka 1 600 medlemmar.

Detta samarbete ska förhoppningsvis leda till  ömsesidig nytta i det praktiska vardagsarbetet.

Lions Loppmarknad 5/5-6/5

Du SKÄNKER VI HÄMTAR !

Lions Lotteri Dragningslista

Wibax

Lions Tackar Wibax

Julen närmar sig och många barn har en storlängtan efter julklappar.Wibax har även i år skänkt en summa till Lions fond Hjärtat som går oavkortat till julklappar till barn i Piteå Kommundär familjerna saknar ekonomiska möjligheter att köpa egna julklappar.Med det hoppas vi kunna bidra så att fler barn får en julklappsom de annars inte skulle ha fått. Vi vill passa på att önska alla en God och vilsam Jul med sina nära och kära!

Gåva till LIONS barnfond Hjärtat

Lions lokala barnfond får årets julklapp
I stället för julklappar till hyresgäster och samarbetspartners är vår tradition att stödja ett välgörande ändamål. I år ger Piteå Näringsfastigheter en gåva till det lokala initiativet Lions Barnfond Hjärtat.Lions är en internationell välgörenhetsorganisation som bildades i USA för hundra år sedan. Rörelsen kom till Sverige 1948 och har funnits i Piteå sedan 1955 när den första klubben bildades. Sedan 1988 finns två lokala klubbar med omkring 110 medlemmar som samarbetar ideellt med insamlingsaktiviteter till förmån för många olika hjälp- och samhällsprojekt.Medlemmarna i Lions hjälper medmänniskor på såväl internationell som nationell nivå och många initiativ sker lokalt. Ett mycket gott exempel är Barnfonden Hjärtat, som bildades av Lionsklubbarna i Piteå 2004 och sedan starten har samlat in och delat ut 2,1 miljoner kronor till sjuka och funktionshindrade barn och ungdomar i Piteå kommun. Genom fonden kan denna målgrupp och deras familjer ansöka om ett ekonomiskt bidrag till olika typer av hjälpmedel, som ett komplement till samhällets insatser.
En viss del utgår även till organisationer och föreningar som bedriver verksamhet för dessa barn och ungdomar, samt till Lions Barndiabetesfond och Barncancerfonden.
Piteå Näringsfastigheter har haft det stora nöjet att överlämna en gåvocheck från våra kunder och samarbetspartners till Garry Jonsson och Ulf Lundkvist, som representerar Lions i Piteå och Barnfonden Hjärtat. De säger att gåvan betyder mycket och försäkrar att bidraget kommer att nå fram och göra skillnad.
– Vi medlemmar betalar en årsavgift som bekostar föreningens alla administrativa avgifter. Det innebär att varje krona som skänks oavkortat går till de behövande. Oc är mycket noggranna med att pengarna hamnar på rätt ställe.
PNF tackar Lionsklubbarna i Piteå för deras fantastiska engagemang, inte minst lokalt. Det värmer i hjärtat att få bidra till er barnfond. God jul & Gott nytt år!

Hjälp Lions Hjälpa

Hjälp Lions Hjälpa